مدیر سیستم
  اعتبار بخشی
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1395/12/09
ارسال این مطلب برای ایمیل دوستان :

تیم ارزیابی اعتبار بخشی، به سرپرستی دکتر خداپرست ارشد و سرپرست گروه و با حضور کارشناسان معاونت درمان دانشگاه و کارشناس سازمان های بیمه گر، 19تا 20بهمن ماه از بیمارستان خاتم الانبیاء شهرستان بافت بازدید کردند.

در این بازدید، تیم ارزیاب به بررسی مستندات عمومی و روش های اجرائی در بخش های مختلف بیمارستان پرداخت.

دکتر خداپرست سرپرست گروه، رحیقی یزدی ارزیاب بالینی، میرشمسی ارزیاب مدیریتی، عبدالله پور نماینده دانشگاه، دکتر آژ رئیس اداره اعتبار بخشی دانشگاه و کریمی نماینده سازمان های بیمه گر در این بازدید حضور داشتند.

دکتر خداپرست سرپرست گروه در این رابطه گفت: در این بیمارستان محیط همدلی و همکاری جمعی کارکنان در راستای دستیابی نتیجه مناسب بسیار عال، روحیه همکاری کم نظیر و ارائه خدمت به مردم با موفقیت است.

دکتر آژ رئیس اداره اعتبار بخشی دانشگاه نیز گفت: سرپرست گروه، مشاور رایگان شما تا پایان اعتبار بخشی سال آینده خواهد بود.