مدیر سیستم
  بازدید معاون درمان از پروژه های در حال ساخت بیمارستان
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1395/11/19
ارسال این مطلب برای ایمیل دوستان :

در ششمین روز از دهه مبارک فجر، معاون درمان دانشگاه از بیمارستان خاتم الانبیاء و پروژه های در دست اقدام آن حوزه بازدید کرد.

دکتر رشیدی معاون درمان دانشگاه به همراه مدیر درمان، مدیر مالی دانشگاه، مدیر خدمات پشتیبانی، مسئول امور هماهنگ کننده شبکه ها، رئیس اداره تجهیزات پزشکی، معاون اورژانس و مرکز مدیریت حوادث و  فوریت های پزشکی در در این بازدید حضور داشتند.

دکتر رشیدی با تبریک روز پرستار از بخش های مختلف بیمارستان بازدید و در جریان روند اجرائی و درمانی آن قرار گرفت.

وی ضمن تقدیر از زحمات پرسنل این بیمارستان، پیام تشکر رئیس دانشگاه را ابلاغ نمود.

معاون درمان دانشگاه گفت: بهینه سازی ساختار فیزیکی و فضای بیمارستان با توجه به نیاز جدی انجام شده و نسبت به سال های قبل متفاوت است.

وی فعالیت های انجام شده و پیشرفت پروژه های در دست اقدام را عالی ارزیابی نمود و اظهار امیدواری نمود که تا پایان این دوره به بهره برداری برسد.

دکتر رشیدی طی نشستی در جمع کارکنان بیمارستان و پزشکان متخصص از نزدیک به بررسی مشکلات این مجموعه پرداخت و راهکارهای لازم ارائه نمود.

وی دغدغه اصلی مسئولین را مطالبات پرسنلی برشمرد و اظهار امیدواری کرد پرداختا کلیه مطالبات هم در آینده نزدیک انجام شود.

دکتر رشیدی از یک درجه ارتقاء سطح بیمارستان خاتم الانبیاء با توجه به تقویت شاخص و معیارهای دانشگاه های علوم پزشکی خبر داد و آن را از موفقیت های چشمگیر سال 95 بیمارستان برشمرد.

در این جلسه رییس بیمارستان خاتم الانبیاء پایین بودن ضریب محرومیت در این شهرستان را به عنوان یکی از مشکلات اصلی آن برشمرد و توجه جدی به این مسئله را خواستار شد.

بازدید از پروژه های در دست اقدام از دیگر برنامه های سفر معاون درمان در این شهرستان بود.

برچسب ها:
علیرضا ادهمی | مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بافت